ARTSphera.com.ua продажа и покупка произведений искусства картин работ мастеров

Русский Украинский Английский Немецкий Французский
Зарегистрировано: [1975] мастеров, [365] посетителей.
Опубликовано: [32817] работ.

Поиск по:
RSS feed
Последние новости
Музей азиатского искусства Crow демонстрирует современную японскую керамику
Первая персональная выставка новых произведений художника Яна-Оле Шимана в Касмине открылась в Нью-Йорке
Выставка посвящена голове как мотиву в искусстве
МоМА получает большой подарок от работ швейцарских архитекторов Herzog & de Meuron
Выставка отмечает Андреа дель Верроккьо и его самого известного ученика Леонардо
Последние статьи
«Где командовали высшие существа: Генрих Нюссляйн и друзья» открывается в галерее Гвидо В. Баудаха
Новая экспозиция Высокого музея посвящена искусству южных backroads
Выставка в Глиптотеке предлагает скульптурную одиссею 1789-1914 годов
Первая большая ретроспектива американского фотографа Салли Манн отправляется в Хьюстон
Tate Modern открывает крупную выставку работ пионерской художницы Доротеи Таннинг
Neo-Op: выставка Марка Дагли открывается в галерее Дэвида Ричарда
Выставка новых работ американской художницы Кэтрин Бернхардт открывается в Ксавье Хуфкенс
Вид искусства
Живопись(22953)
Другое(3334)
Графика(3261)
Архитектура(1969)
Вышивка(1048)
Скульптура(617)
Дерево(445)
Куклы(302)
Компьютерная графика(281)
Художественное фото(273)
Дизайн интерьера(254)
Церковное искусство(196)
Народное искусство(193)
Бижутерия(119)
Текстиль (батик)(107)
Керамика(105)
Витражи(103)
Аэрография(74)
Ювелирное искусство(66)
Фреска, мозаика(64)
Дизайн одежды(61)
Стекло(57)
Графический дизайн(38)
Декорации(26)
Лоскутная картина(14)
Флордизайн(9)
Пэчворк(4)
Бодиарт(3)
Плакат(2)
Ленд-арт(2)
Театр. костюмы(0)
День рождения
Андрей Луцевич Анатольевич
Дима Самойленко Витальевич
Наталия Рахманова
Ольга Зубкова
Полезные ссылки
Ежевика - товары для рукоделия
Облако тегов
Система Orphus


Написал новость: Opanasenko

Галерея Artemis проводить аукціон з важливих класичних старожитностей, азіатського та етнографічного мистецтва


У четвер, 21 лютого, галерея "Артеміда" проведе аукціон на 400-лотній галереї, на якому будуть представлені гідні музею зразки класичної старовини, азіатського та етнографічного мистецтва. Це надзвичайно вагомий продаж демонструє мистецтво інвестиційного класу та артефакти з єгипетської, грецької, римської, етруської, ближньої та далекої східної, доколумбової та африканської культур. Крім того, є іспанські колоніальні, індіанські та російські твори мистецтва та об'єкти, а також прекрасні золоті та срібні прикраси, деякі з напівдорогоцінними каменями. Відхилення від ставок та Інтернет-аукціони будуть доступні через LiveAuctioneers.

Найбільш оціненою кількістю продажу є неймовірний бронзовий шолом Урарту з східної області Анатолії сучасної Вірменії, Туреччини, Ірану, Азербайджану та Грузії. Виставляючи дивовижну артистичність і іконографію, шосе 8-го і 7-го століття до н.е. (III століття) складається з бронзи, яка вміло забита в конічну форму, щоб щільно прилягати до черепа воїна. Вона звужується в точку і оформлена у вигляді, а також вигравірувана захоплюючими, символічними мотивами божеств і міфологічних тварин. Шолом пройшов XRF елементний аналіз, що підтверджує його вік і включає в свою лінію відомого походження колекцію сімейства Манукян, США / Франція, 1970-ті. Це прибуває до аукціону з $ 250.000 - $ 350.000 оцінки.

Жіноча фігура старовинно-грецького кікладського мармуру, що чудово вирізана, типова для скульптури середини 2000-х рр. До н.е., відомої як різновид Spedos. "Кікладська" відноситься до острівної групи в Егейському морі, а різьблення, описані цією назвою, відносяться до типу, що бачиться на Ранній Кікладському кладовищі на Наксосі, найбільшому острові архіпелагу. Характеристики скульптур типу Spedos є абстрактними і геометричними, і можуть включати подовжене струнке тіло зі складеними руками, ліро- або U-образну голову, а також глибоко розрізану щілину між ніжками. З походженням, що включає колишні продажі в лондонському Christie's і приватну колекцію Великобританії 1960-х років, цифра, запропонована галереєю Artemis, повинна скласти $ 80,000- $ 100,000.

Імператорська римська епоха (1 - 2 століття до н.е.) оживає у вигляді бронзової маски парадного кавалерійського офіцера, сформованої за зразком власника. Як повідомлялося, маска була виявлена ​​в 1960-х рр. В річці Маас, в провінції Марен-Кессель, Нідерланди, і його золота патина на річці свідчить про це. Аналогічна маска зображена і описана в публікації Маркуса Юнкельмана під назвою Romische Helmet: Band VIII S (фон Заберн, Майнц, 2000). Оцінка аукціону становить $ 80,000- $ 100,000.

Дивовижна доколумбова керамічна фігура культури Веракрус (Мексика) - це справжня жива окарина. Зібраний, як ніби він одягнений у головний убір, пов'язку на стегнах, браслети та інші прикраси, фігура має безліч отворів на тілі, розміщених саме для створення різноманітних звуків. Подібно до прикладу, що міститься в колекції Інституту мистецтв Чикаго, очікується, що він досягне $ 40,000- $ 60,000 на аукціоні.

Галерея Артеміда обробляла деякі з найпрестижніших древніх єгипетських артефактів, які коли-небудь дійшли до аукціонного ринку. У їхньому лютневому продажу, нескінченно захоплююча єгипетська культура знову виступає в центрі у вигляді деревного маммиформного саркофага з зображенням Сокола Bird Horus. Починаючи з 26-го по 31-й династії (пізній династичний період), приблизно від 664 до 332 р. До н.е., цей неймовірно рідкісний предмет каталогізується з оцінкою в розмірі $ 25,000- $ 35,000.

Інше чудо мистецтва стародавнього світу - величезний літургійний стіл ранньовізантійського (приблизно від 400 до 600 рр. Н. Е.), Витончено вирізаний з єдиного шматка вершкового білого мармуру. Мармурові стільниці були широко знайдені по всій римській і візантійській імперіях, однак більшість їх існує лише як невеликі фрагменти, і лише деякі з них мають різьблені рельєфи. Один у продажу 21 лютого має 10 різьблених, лопатевих відсіків навколо зігнутої вершини та красивої рельєфної панелі з зображеннями шести овець, що стоять поруч із символом chi-rho, монограма для Христа, отримана з перших двох букв Його імені по-грецьки. Подібний приклад можна побачити в Музеї мистецтв Метрополітен. Оцінка аукціону: $ 100,000- $ 300,000

Серед азіатських скарбів, які будуть продані з аукціону, є монументальна кінь-терракотова кінь династії Хань, близько 206 р. До н.е. Стоячи 51 дюйм заввишки, ця фігура була майстерно скульптувана, щоб відображати горде поводження коня і м'язову стадію. Вона була перевірена TL два рази - один раз QED Laboratoire і знову тест-лабораторією Artemis. Обидва тести виявили, що ілюстрація є старовинною та періодом, зазначеним у описі каталогу аукціону. Оцінка: $ 75 000 - $ 150 000

Аукціон 21 лютого розпочнеться о 10:00 за східним часом. Всі елементи постачаються з гарантією Artemis Gallery, що вони є автентичними та законними для придбання, власністю та, при бажанні, перепродажем. На кожну покупку буде додано сертифікат автентичності галереї Artemis.



ВВЕРХ

meta.ua Яндекс.Метрика

(c) Дизайн-група "Dolphins"