ARTSphera.com.ua продажа и покупка произведений искусства картин работ мастеров

Русский Украинский Английский Немецкий Французский
Зарегистрировано: [1975] мастеров, [365] посетителей.
Опубликовано: [32817] работ.

Поиск по:
RSS feed
Последние новости
Музей азиатского искусства Crow демонстрирует современную японскую керамику
Первая персональная выставка новых произведений художника Яна-Оле Шимана в Касмине открылась в Нью-Йорке
Выставка посвящена голове как мотиву в искусстве
МоМА получает большой подарок от работ швейцарских архитекторов Herzog & de Meuron
Выставка отмечает Андреа дель Верроккьо и его самого известного ученика Леонардо
Последние статьи
«Где командовали высшие существа: Генрих Нюссляйн и друзья» открывается в галерее Гвидо В. Баудаха
Новая экспозиция Высокого музея посвящена искусству южных backroads
Выставка в Глиптотеке предлагает скульптурную одиссею 1789-1914 годов
Первая большая ретроспектива американского фотографа Салли Манн отправляется в Хьюстон
Tate Modern открывает крупную выставку работ пионерской художницы Доротеи Таннинг
Neo-Op: выставка Марка Дагли открывается в галерее Дэвида Ричарда
Выставка новых работ американской художницы Кэтрин Бернхардт открывается в Ксавье Хуфкенс
Вид искусства
Живопись(22953)
Другое(3334)
Графика(3261)
Архитектура(1969)
Вышивка(1048)
Скульптура(617)
Дерево(445)
Куклы(302)
Компьютерная графика(281)
Художественное фото(273)
Дизайн интерьера(254)
Церковное искусство(196)
Народное искусство(193)
Бижутерия(119)
Текстиль (батик)(107)
Керамика(105)
Витражи(103)
Аэрография(74)
Ювелирное искусство(66)
Фреска, мозаика(64)
Дизайн одежды(61)
Стекло(57)
Графический дизайн(38)
Декорации(26)
Лоскутная картина(14)
Флордизайн(9)
Пэчворк(4)
Бодиарт(3)
Плакат(2)
Ленд-арт(2)
Театр. костюмы(0)
День рождения
Roman Petrowsky
Алек Геворгян
Алексей Заканач Алексеевич
Иван Иванов Иванович
Федор Сергеевич Бережков
Яна Харитонова Андреевна
Полезные ссылки
Ежевика - товары для рукоделия
Облако тегов
Система Orphus


Написал новость: Opanasenko

Супутні виставки досліджують друковані видання Bauhaus та післявоєнну фотозйомку у МЗС Бостона


Легендарна школа мистецтва, архітектури та дизайну в Баухаузі була заснована в Веймарі архітектором Вальтером Гропіусом навесні 1919 року. Гропіус зібрав міжнародну групу викладачів, включаючи Йозефа Альберса (німецька), Ліонеля Фейнінгера (американця), Василя Кандинського. (Російська), Пол Кле (швейцарці) і Ласло Моголі-Надь (угорська). Школа переїхала двічі під час свого короткого існування (в Дессау в 1925 і в Берліні в 1932 р.) До її закриття національними соціалістами в 1933 р., Але її естетика геометричної абстракції - і її заявлені цілі співпраці між дисциплінами і гармонією між формою і функцією - мали тривалий вплив на галузі архітектури та промислового та графічного дизайну.

Радикальна геометрія: Bauhaus Prints, 1919—33 відзначає 100-річчя від дня заснування Bauhaus з групою з більш ніж 60 робіт на папері - в основному друк, але також включає ряд малюнків, фотографій і 10 з 20 листівки, розроблені Викладачі та студенти на першій виставці Баухауса у Веймарі в 1923 році. Об'єкти, що демонструються, витягуються головним чином з Музею образотворчих мистецтв, колекції Бостона, доповненого ключовими кредитами з приватних колекцій.

Останній подарунок динамічного портфоліо Кандінського з 12 відбитків Клейне Вельтена («Маленькі світи») - величезний опус художника в графіці - показаний вперше. Радикальна геометрія приурочена до широкого спектру столітньої виставки Баухауза по всій країні та світу, включаючи Баухаус та Гарвард у Гарвардському мистецькому музеї.

Післявоєнне бачення: європейська фотографія, 1945—60
Ця виставка розглядає роботу європейських фотографів, які після закінчення бойових дій у 1945 році вирішили використовувати свої камери для вираження своїх творчих імпульсів. Деякі з цих художників повернулися до ідей Баухауза про мистецтво, яке було перервано політичними репресіями 1930-х і шістьма довгими роками війни. Впливовий центр цієї нової роботи проходив у Німеччині, де Отто Штейнерт, лікар, який перетворив фотографа, організував групу художників, які використовували свою камеру, щоб дослідити внутрішню самосвідомість через абстрактні образи. Вони знайшли інтригуючі закономірності в природі і в побудованому середовищі, і вони також взяли натхнення від мирських візуальних деталей повсякденного життя. Виставки Steinert's group, під назвою «Суб'єктивна фотографія», привернули увагу міжнародної спільноти до їхнього підходу, і надихнули фотографів у всьому світі досліджувати елементи абстракції у своїй роботі.

Післявоєнне бачення: Європейська фотографія, 1945—60 досліджує цей підйом творчості середини століття у складі приблизно 35 робіт. Luminogramm Steinert (1952), зроблений світлом ліхтарика, захоплює грайливий дух руху. Іншими зображеннями на виставці є медитативні спостереження в повсякденному житті, такі як краплі дощу, що стекають по склянці вікна, велосипедист, що ковзає по звивистій дорозі, ніжні вигини голою. Виставка складається з чотирьох розділів - чистих абстракцій, натюрмортів, повсякденного життя та індустріальних предметів, а також особливості роботи Пітера Кетмана, Тоні Шнайдера, Маріо Джакомеллі, Ніно Мільоре, Сабіне Вайс, Жан-П'єр Судр та інші. Фотографії зроблені в основному з колекції МЗС, з великою кількістю значних позик з приватних колекцій.

Післявоєнне бачення - це супровідна виставка Radical Geometries: Bauhaus Prints, 1919–33, яка досліджує абстракцію в європейському графічному мистецтві в міжвоєнний період.



ВВЕРХ

meta.ua Яндекс.Метрика

(c) Дизайн-група "Dolphins"